tiistai 21. heinäkuuta 2015

Testissä BPS kynsinauhatatuoinnit

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !

Nyt tuli testattua sellainen tuote, että miulla ei ole minkään valtakunnan käsitystä siitä, pidänkö tästä vai en. Eli kyseessä on kynsinauhatatuoinnit.


Suurin syy tietämättömyyteeni lienee se, että miun kynsille sopivia kokoja ei taaskaan ollut kovin montaa joten näiden kanssa puuhastelu oli kyllä melkoista sähläystä sujuvan koristelun sijaan. Jos ei onnistunut ensimmäisellä kerralla niin se oli sitten siinä. Juuri näiden valitsemieni tatuointien kuviokaan ei ollut livenä niin kiva mitä se oli tuotekuvissa, nyt valitsisin toisenlaisen kuvion. Olisin myös toivonut näiden olevan mattapintaisia, koska kiiltävä musta ja matta iho näyttää yhdistelmänä mielestäni vähän hassulta.
Sinänsä kuitenkin miusta on todella hauska idea, että koristelua voi jatkaa myös iholle pelkkien kynsien sijaan. Ja omaan silmään nämä ovat kyllä kaikesta huolimatta kivat, niin itsellä kuin muillakin (katsoin läpi tuotesivulla olevat muiden asiakkaiden laittamat kuvat).

Nämä olivat aika vaikeita saada oikeaan kohtaan koska taustapahvi ei yhtään näy läpi, itse helpotin hommaa leikkaamalla ylimääräisen pahvin pois kuvion alareunasta. Kiinnitin kuvion iholle märällä vanulapulla, eli samaan tyyliin mitä muksuna oli näitä hetken kestäviä "tatuointeja" -> kuvio pahveineen iholle, märkä vanu tai paperi päälle, hetki odottelua ja pahvi pois. Pikkusormen kohdalla odotin liian vähän aikaa, koska kuvio oli osittain kiinni ihossa mutta osittain silti pahvissa. Pelastusyritykset osoittautuivat turhiksi, kuviosta tuli pienenpieni kärpäsenkakkamytty. Päätin sitten jättää peukalonkin ilman kuviota, jokuhan saattaa luulla, että näin olin kuviot halunnutkin. Ensimmäinen pikkusormelleni sopiva kuvio siis meni siinä, kun kokeilin voisiko näitä käyttää kuten water decaleja, jotka voi nostaa vedestä ja asetella kynnelle. Nämä eivät siihen sopineet, tulos oli jälleen kärpäsenkakkamytty.

Ylimääräisiksi jääneet isot kuviot ajattelin käyttää kynsikoristelussa, näiden pitäisi ymmärtääkseni myös kynsille käydä. 
Kaikenkaikkiaan haluaisin kokeilla näitä uudestaan, ennenkuin sanon juuta tai jaata oliko tuote susi vaiko sittenkin hyvä. 


Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - White
Konad - Pearl Black
BM-406
BPS - kynsinauhatatuoinnit (saatu)
Color Club - pikakuivattava päälyslakkaNail Art-tuotteet

2 kommenttia:

  1. Nämä ovat jotenki hassuja mun mielestä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat! Vaativat vähän totuttelua ja paljon tuli kynsiä tuijoteltua kun ei ole tottunut siihen, että kynsinauhoillakin on koristelua.

      Poista