torstai 23. heinäkuuta 2015

Testissä BPS kynsivinyylit.

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !


Miulla ei ole aiempaa kokemusta minkäänsortin kynsivinyyleistä, joten testituotteita valitessani päätin valita nämä vinyylit testiin.
En ole koskaan pärjännyt minkäänsortin teippailujen kanssa, pohjalakka ei ole koskaan tarpeeksi kuiva tai sitten kuvio vain leviää. Näissä kynsissä tapahtui molemmat, mutta onneksi hiekkapäällyslakka antaa vähän anteeksi.

Miulla harmitti, että nämä vinyylit eivät oikein tarttuneet kunnolla kynteen. Kuvio piti kunnolla hieroa kynteen kiinni ja välittömästi vetää lakka päälle ettei vinyyli lähtenyt irtoamaan. Toki tämä saattaa johtua kynsieni kaarevuudesta ja muutenkin kynsivallien mallista. Eli omaan käyttööni nämä saisivat olla taipuvaisempia ja paremmalla liimalla.
Jos on kovin pitkäkyntinen, näistä riittää yhteen käyttökertaan jos jokaisella kynnellä käyttää, mutta miun kynsien pituudella vinyylin voi katkaista ja siten käyttää kahteen kynteen yhtä vinyyliä.

Vaikka olinkin vähän hakusessa ja ongelmissa näiden kanssa, niin lopputulos on ihan kiva. Etusormeen olen oikein tyytyväinen, siinä sain kuvion pysymään siistinä ja vältyin leviämisiltä.
Käytetyt tuotteet:
Essie - Mint Candy Apple
OPI - Kiss Me I'm Brazilian
OPI - Blush Hour
Dance Legend - Top SaharaKynsivinyylit - BPS (saatu)Nail Art-tuotteet

4 kommenttia: