torstai 2. heinäkuuta 2015

Testissä BPS lintuaiheiset water decalit.

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !

Viimeinen testituote tällä erää on lintuaiheiset water decalit.
Nämä eivät oikein ole miun tyylisiä, tai sellaisia joita normaalisti ostaisin mutta ihastuin kuitenkin näihin arkin pieniin lintuihin. Isommat eivät harmikseni mahtuneet kynnelleni kokonaisina kynsien tämänhetkisessä pituudessa, mutta myöhemmin sitten. Kuvioita oli eri kokoisia, niin höyheniä kuin itse lintujakin. Höyhenissä oli niin pieniä, että sain aseteltua niitä useampia kynsilleni, myös pikkusormen kynnelle. 


Kuvioita oli oikein mukava määrä, eli näitä on riittävästi useammalle käyttökerralle - ja sopiva määrä miunkaltaisille rähmäkäpälille joilla ihan kaikki ei heti onnistu.


Sulat toimivat moitteettomasti, jokseenkin tyhjää kirkasta reunaa oli aika reilusti. Se nyt ei sinänsä ole mikään miinuspuoli, koska nämä oli helppo siistiä kynnen ylimenevältä osalta kuten decalit yleensä ovat.
Lintujen kanssa olikin sitten hieman ongelmia rullautumisen kanssa. Kuviosta piti ottaa oikeasta kohtaa kiinni, jotta se ei lähtenyt rullautumaan. Kuviot olivat taipuisia ja vaativat tarkkaavaisuutta jotta nämä sai oikeaan kohtaan kynnelle - tarkkaavaisuutta siksi, että nämäkin ovat sitä sorttia joka kynnelle osuessaan jää juuri siihen eikä liikutteluvaraa ole lainkaan.


Käytetyt tuotteet:
Essie - Mint Candy Apple
Gina Tricot - White
BPS - water decalit (saatu)
Color Club pikakuivattava päällyslakkaNail Art

8 kommenttia: