maanantai 20. heinäkuuta 2015

Testissä BPS Temix-leimauslakka

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !Tällä kertaa otin testiin kolme tuotetta Born Pretty Storelta. Ensimmäisenä esittelyyn tulee tämä Temix-merkkinen keltainen leimauslakka. Sävynumero #3
Lakka on pikkuruisessa 6ml pullossa, mutta pelkässä leimauskäytössä uskoisin tämän silti riittävän kohtuullisen pitkään.

Leimauksessa miulla on vakiokäytössä Konadin vaaleanpunainen skrapa ja XL-stampperi valkoisella löllöpäällä. Kuvio on MoYou London Explore Collection 22 ja lakka siis tämä Temix-merkkinen.


Lakka toimi leimauksessa paremmin kun odotin, mutta en silti pidä tätä yhden käyttökerran perusteella kovin hyvänä lakkana.
Lakka haisi aivan karmealle, ei mielestäni lainkaan kynsilakalle vaan.. jollekin. Haju oli todella voimakas, pistävä, makea, viemärimäinen.. Jos normaalien lakkojen haju tökkii, en todellakaan voi suositella tätä. Leimauksessa ei ollut ongelmia, kuvio tarttui hyvin, ei levinnyt leimauksen aikana eikä päälyslakan levityksessä. Lopputulos on kuitenkin omaan makuuni liian läpikuultava, eli pinkin lakan kanssa leimauksesta tuli oranssihtava.

Testasin leimausta myös mustan lakan päälle, jolloin leimauslakasta tuli vihertävä (kuva alempana). Testaan tätä muidenkin värien kanssa.Plussaa lakka saa kyllä muuten hyvästä toimivuudestaan, mutta jos haluan keltaisen leimauksen niin haluan keltaisen leimauksen. En vihertävän tai oranssihtavan keltaista.


Käytetyt tuotteet:

OPI - Kiss Me I'm Brazilian
Temix - keltainen leimauslakka (saatu)
MoYou London - Explore Collection 22Color Club - pikakuivattava päälyslakka
Nail Art

4 kommenttia:

  1. Nätit kynnet :) Harmi, ettei lakan sävy vastannut odotettua :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jooh, eli etsintä jatkuu. Kunnon pigmenttinen keltainen leimailulakka, missä olet?

      Poista