torstai 13. elokuuta 2015

Testissä BPS kruunusormus.

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !


Viimeiseksi jätin tämän ihanan säädettävän prinsessasormuksen. Tämän kaveriksi voi tehdä vaikka minkälaiset lakkaukset ja sormus täydentää kokonaisuutta. Tai kuten minun tapauksessani, halusin sormuksen vievän huomion ja lakkasin vain vaaleanpunaisella lakalla ilman koristeluja.

Pidän kaikesta pienestä, sievästä ja etenkin prinsessamaisesta joten tämä sormus oli oikein omiaan miulle. Rakastuin tähän heti kun tuotteen bongasin Born Pretty Storen sivuilta.

Vaikka pidänkin kaikesta pienestä, odotin tämän olevan edes aavistuksen isompi ympärysmitaltaan - vaikka tämä on säädettävä. Mutta onneksi tämän sai säädettyä sopivaksi. Vaikka sormus vaikuttaa melko heiveröiseltä, sai aukivääntämiseen käyttää yllättävän paljon voimaa. Kovin paljon säätelyä nämä rihkamasormukset eivät kestä, eli suosittelen sormuksen säätöä yhdelle sormelle sopivaksi - näiden korujen metalli(seos?) kun yleensä väsyy ja menee poikki herkästi jos liikaa vääntelee ja säätelee.

Sormuksessa on kaksi värivaihtoehtoa, hopeinen ja kulta. Molemmissa on helmiä sekä strasseja ja ainakin tässä kultaisessa strassit ovat niitä monivärisiä
(olihan niillä joku hieno nimikin.. joku AB?). Suunnittelen, että kiinnitän koristeet sormukseen jollain paremmalla liimalla, koska ne vaikuttavat olevan aika heiveröisesti kiinni. Ulkonevat koristeet vaativat kuitenkin hyvän liiman pysyäkseen koruissa tai missä tahansa kiinni.

Sormuksen materiaaliksi mainitaan tuotesivulla kupari, mutta jos on suurimmalle osalle ns. romumetalleista allerginen kuten minä, niin suosittelen käyttämään tuotetta varauksella.
Alla kuva vähän hahmottamassa sormuksen kokoa;
Käytetyt tuotteet:
OPI - Pink-ing Of You
BPS - prinsessasormus (saatu)


2 kommenttia: