tiistai 11. elokuuta 2015

Testissä BPS kynsikoru nro 2

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !

Toisena testiin päätyivät nämä kultaiset kynsikorut. Sama idea kuin eilen testaamissani, eli pohjalakka ja koru kiinni joko kynsiliimalla tai kirkkaalla kynsilakalla.
Totta puhuen, olin pettynyt näihin koristeisiin. Eilen testaamiltani osasin jotenkin odottaa jonkinsortin "tönkköyttä"
 (onko tuo edes sana..) mutta näistä olin muodostanut siromman mielikuvan kuin mitä koru sitten todellisuudessa oli. Olin kovin haltioitunut mallikuvasta etten oikein perehtynyt tarkempiin tuotekuviin tai muiden asiakkaiden laittamiin kuviin.
Pohdiskelin, että voisiko rakennekynsi-ihmiset käyttää näitä vaikka upottamalla geeliin? Loisi ehkä siromman vaikutelman kuin näin normaalikynnellä lakan päällä.


Käytetyt tuotteet: 
Gina Tricot - White
China Glaze - Passion (leimaus)
Color Club - pikakuivattava päälyslakka
OB Nail - XXL1


6 kommenttia:

 1. Kaunis koru! Tosiaan hieman isolta näyttää kynnellä ja geelin kanssa voisikin toimia paremmin? En tiedä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis on kyllä, mutta veikkaisin tämän vaativan isommat kynnet tai esimerkiksi sen geeliin upotuksen - toivottavasti näen joskus miltä koru näyttäisi jommalla kummalla vaihtoehdolla :)

   Poista
 2. On "tönkköyttä" sana :) Pysyikö tuo hyvin käytössä? Näyttää ainakin hepposelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta! Pohdiskelin tuota sanaa ja sen eri muotoja koko loppuillan.. :D
   Pysyvyydestä en valitettavasti osaa sanoa, koska olen tällä hetkellä siivoustyössä eli kaikki ulkonevat kynsikoristeet (myös strassit, helmet ym.) irtoavat välittömästi kun työt aloitan. Painoin tämän märkään pikakuivattajaan ja moisella kiinnityksellä kesti ainakin illan (n.4h) joka sisälsi suihkun sekä kevyen astioiden tiskauksen. Irrottaminen oli kuitenkin vaivatonta. Uskoisin, että kynsiliimalla kiinnitys on varmempi keino mikäli haluaa koristeen kynnellä pysyvän.

   Poista