maanantai 10. elokuuta 2015

Testissä BPS kynsikoru

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !

Ai hitsit, viime lakkausten jälkeen olin innoissani tekemässä lisää kesäisiä lakkakauksia mutta kappas kummaa - yhtäkkiä olen koko ajan töissä tai leivontahommissa, eli kynsille ei jäänyt aikaa.
Nyt kun uusin BPS:n testituotepaketti putkahti postilaatikkoon ajattelin, että vihdoin saan taas aikaa järjestettyä kynsille. Mutta tällä kertaa valitsemistani tuotteista en saanut kovinkaan kesäisiä viboja tai inspiraatiota.

Ensimmäisenä kynsille pääsivät nämä kynsikorut/-koristeet. Idea näissä on oikein simppeli, pohjalakka ja joko kynsiliimalla tai kirkkaalla lakalla koriste kiinni. En keksi oikein mitään negatiivista sanottavaa näistä, omien kynsieni muodolle nämä eivät ehkä olleet sopivimmasta päästä vaikka kuvassa koriste ei kovin epäsopivalta näytäkään. 
Näitähän voi käyttää useamman kerran, jos vain koriste säilyy tallessa. Itse irroitin koristeen kuvien jälkeen, koska olen siivoustyössä tällä hetkellä eli koriste pysyisi kynnellä ehkä sen 5 sekuntia työt aloitettuani.


Käytetyt tuotteet:
OPI - Dutch 'Ya Just Love OPI?
BPS - Koriste (saatu)

Color Club - pikakuivattava päälyslakka
Make Up Store - strassit (saatu)
Nail Art

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti