lauantai 17. lokakuuta 2015

Syksy senkuin etenee.

Pyörittelen koko ajan Color Clubin Oh Deer!-lakkaa kätösissäni miettien miten sitä voisi yhdistellä. Saan ideoistani varmaan kohta tehtyä kokonaisen teemakuukauden.

Kynsille päätyi testiin OPI:n Matte Top Coat jonka vasta ostin. Ihan hyvältä vaikuttaa näin alkuun ainakin, tosin yhteen kynteen jäi siveltimenvedot mutta kaikista muista kynsistä tuli täydellisen tasaiset ja mattapintaiset.

Minulla on selkeä kynsikriisi menossa. Kynteni ovat kasvaneet mutta koska olen niin pitkään elänyt lyhyiden kynsien kanssa, menen joka paikkaan "kynnet edellä" ja tietysti kynnet kärsivät. Molemmat etusormet sekä oikean käden peukalo näköjään tahtovat pysyä minimimitassa.
Toisaalta pidän pidemmistä kynsistä mutta jään niistä jatkuvasti johonkin kiinni (vaatteet, hiukset, ovet, työvälineet.. you name it) tai ne jäävät jonnekin väliin, yleensä ovien ja lukkojen kanssa on ongelmia. Ihme ja kumma kuitenkin oikean käden kynteni ovat pidemmät kuin vasemman (kuvassa) vaikka teen oikealla kädellä mm. kaiken.Käytetyt tuotteet:
Color Club - Oh Deer!
Gina Tricot - White
Essie - Licorice
BM - 201
Color Club - pikakuivattava päälyslakka
OPI - Matte Top Coat

4 kommenttia:

 1. Onpas ihanan harmoninen syyslakkaus, silmä lepää ♥ Toivottavasti keksit ratkaisun kynsikriisiisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Eiköhän tuo kriisi melko pian mene ohi :)

   Poista
 2. Onpa upea lakkaus. Ei voi ku tykätä kovasti.

  VastaaPoista