sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Syksy.

Oh, olipas kivaa pitkästä aikaa koristella kynnet! En ole ihan varma onko tämä lopputulos sitä mitä halusin, tai pidänkö kynsistä vaiko en, mutta silti. Tätä näpräilyä on ollut ikävä.

Tämän vajaan parin kuukauden tauon aikana en ole leikkaillut kynsiäni, viilannut vain muotoonsa välillä. Huomasin, että etusormeni, pikkusormeni sekä peukaloni kynnet tekevät vasemmassa kädessä nykyään entistäkin voimakkaamman C-kaaren kun taas nimettömässä kaarta ei ole juuri laisinkaan, päinvastoin kynnen toinen reuna kääntyy ylöspäin. Etusormessa tuo C-kaari varmaan menee täydeksi ympyräksi jos kynsi ehtii kasvaa niin pitkäksi. Oikeassa kädessä en ole muutoksia kynsien kasvun myötä huomannut, koska kynnet katkeilevat jatkuvasti. Teen suunnilleen kaiken oikealla kädellä, joten sen kynnetkin kärsivät enemmän kuin vasemman.
Leipuri-kondiittoriksi opiskellessa olen pitänyt kynteni niin lyhyenä kuin voi, mutta koulun loputtua se ei ole enää ollut pakollista joten nyt päätin ottaa rennommin kynsien pituuden kanssa.

Koska lempivuodenaikani, syksy, on vihdoin tullut niin halusin tehdä syksyiset kynnetkin. Nappasin laatikosta yhden lempisyyslakkani, Orlyn Rococo A-Go-Go:n. Harmi kyllä, tämä upea lakka ei oikein erotu koristelujen alta. Flormarin mattapäälyslakkakin toimi vain pikkusormeen ja etusormeen, muut jäivät kiiltäviksi - tänks!
Käytetyt tuotteet:
Orly - Rococo A-Go-Go
China Glaze - Passion
OB Nail - XXL1 (leimauslaatta)
Flormar - Matifying Top Coat
Color Club - pikakuivattava päälyslakka
Mustat strassit

6 kommenttia:

 1. Nää on jotenkin tosi syksyisen väriset ja heti huomasin että kynnet ovat pidemmät! Kauniit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Se on jännä, kun kynsiin tulee muutama milli lisää pituutta niin olen ihan helisemässä kun kynnet jää mm. joka paikkaan kiinni ja tökkäävät milloin mihinkin :D

   Poista
 2. Voih nyyh miten kauniit nämä on! Ihan täydelliset kaikin puolin, näitä jää vaan tuijottamaan ♥

  VastaaPoista