keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Voihan mattalakka.

Miulla suuresti harmittaa, tykkäsin pitkään Flormarin Matifying Top Coat-lakasta. Pitkään tämä lakka teki lakasta kuin lakasta niin mattapintaisen, että se vei kaiken kiillon maailmasta viiden metrin säteellä (ok, saatoin vähän liioitella mutta kynsistä tuli todellakin mattapintaiset).
Viimeinen ostamani pullo ei saa efektiä aikaan sitten niin millään. Alkuun lakka toimi kuten pitikin, mutta efekti vain loppui muutaman käyttökerran jälkeen vaikka edelliset pullot ovat toimineet loppuun asti moiteetta. Sen jälkeen kynnet ovat jääneet "en tiedä yritänkö olla matta vai satiini vaiko kiiltävä vai.."-tyyppiseen tilaan.
Tässäkin postauksessa näkyvät nimettömän ja keskisormen kynnet mattasin lopulta vesihöyryn avulla; kirkas lakka kynnelle, lakan ollessa vielä märkä siirrä kynsi vesihöyryä tuottavan asian päälle mahd. lähelle (tänään teemuki) ja pidä kynttä siinä niin kauan kuin sormet kestää. Lopputuloksen pitäisi olla mattapintainen.

Uuden mattapäälyslakan osto on siis tullut ajankohtaiseksi koska en aina jaksa läträtä vesihöyryn kanssa. Olen tutkinut netin arvosteluja eri mattapäällyslakoista, kysellyt suosituksia fb:n Kynsikoristelut-ryhmästä, sekä muutamilta kanssaharrastajilta ja alan vakavasti harkita OPI:n Matte Top Coatin hankkimista. Palkkapäivää odotellessa siis.

Tämänpäiväisiin kynsiin halusin vähän Alice In Wonderland-tunnelmaa. Eilen 6.10 oli Mad Hatter Day, eli Hullun Hatuntekijän päivä. Lahjakkaasti taas sen unohdin mutta mennään sitten päivän myöhässä! Viime vuonna tein tälläiset kynnet päivän teemaan, päivän myöhässä tietenkin. Ehkä ensi vuonna pitää tehdä kynnet kaksi päivää myöhässä?

Tänä vuonna en käyttänyt OPI:n Mad As A Hatter-lakkaa, jotenkin tuntui, että Show It And Glow It sopi näihin kynsiin paremmin. Nimensä puolesa MAAH olisi ollut kyllä itsestäänselvä valinta.Käytetyt tuotteet:
OPI - Show It And Glow It
Gina Tricot - White
Konad - Pearl Black
Color Club - pikakuivattava päälyslakka
Flormar - Matifying top coat

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat nämä! ♥ Todella tulee teema mieleen :)

  Mulla on muuten käytössä China Glazen ja Oriflamen mattalakat, jotka molemmat mattaavat mainiosti mutta Oriflameen ilmestyy herkästi kuplia. Opista ei ole kokemusta, mutta toivottavasti löydät itsellesi sen sopivimman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Oh, kiitän myöskin vinkeistä, pitääpäs tutkia mitä arvosteluja tuo Chinan lakka on muilta saanut!

   Poista