maanantai 9. marraskuuta 2015

Testissä BPS violetti leimauslakka.

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !


Tätä testituotepakettia saikin odotella pidemmän tovin kuin aiemmin. Minulla oli ollut ajatuksissa, että olisin käyttänyt näitä leimauslakkoja halloween-kynsiin mutta koska paketti saapui vasta halloweenin jälkeen niin se ajatus sitten jäi.

Ensimmäinen testattava tuote tällä kertaa on tämä violetti Born Pretty Storen oma leimauslakka sävyssä #8.
Leimatessa käytän Konadin vaaleanpunaista perusskrapaa sekä löllöä XL-stamperia (musta stamper jossa on valkoinen sekä pienempi punainen pää).

Olin positiivisesti yllättynyt kuinka hyvä tämä leimauslakka on! Lakka ei muuta sävyään leimatessa esimerkiksi mustalle, eli todella pigmenttinen tapaus. Vaikka lakka onkin erittäin pigmenttinen, sen siistiminen oli helppoa eikä kuivat kynsinauhani tai ihoni jääneet violeteiksi. Leimatessa väri jäi tasaiseksi, kuviot eivät levinneet ja vain yhden kynnen kuvioon jäi pieniä reikiä (kuvassa näkyvä nimetön).

Ennakko-odotukseni lakasta eivät olleet mitenkään korkealla, mutta tämän testauksen perusteella minulla ei ole tästä mitään negatiivista sanottavaa.


Leimaustulos mustalle:
(tässä kuvassa lakan väri näkyy oikeampana kuin kynsikuvassa)


Käytetyt tuotteet:
Essie - Mint Candy Apple
Born Pretty Store - violetti leimauslakka (saatu)
Helmenpuolikkaat
Color Club - pikakuivattava päälyslakka
INM Out The Door - pikakuivattava päälyslakka8 kommenttia:

 1. Mä oon lukenut hyvää näistä leimauslakoista, pitää jossain vaiheessa ostaa testiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olen tosi vähän nyt lukenut blogeja, eli arvosteluja näistä en ollut nähnyt. Mutta oman testini perusteella suosittelen ehdottomasti! :)

   Poista
 2. Vaude! Ihan ylenpalttisen söpö lakkaus, ei voi kuin ihastella ♥

  VastaaPoista