lauantai 9. tammikuuta 2016

Testissä BPS kynsivinyylit.

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !

Alan vihdoin olla sinut uuden koneeni kanssa ja pääsin vihdoin teille höpöttelemään.

Tänään testasin Born Pretty Storelta saamiani "kynsivinyylejä". Tai jonkin sortin sabluunoita ellei nämä nyt ihan niitä oikeita vinyylejä ole.

Tykkäsin näistä tosi paljon, yleensä miun hirveän kaareville kynsille
(tai sitten miulla on todella syvät kynsivallit tai.. jotain) on vaikea asetella mitään tarroja, teippejä tai muutakaan joka menee kynnen yli. Yleensä liima on liian heppoista ja tarrat/sabluunat tms. liian paksuja pysyäkseen paikallaan suoristumatta ja irtoamatta kynnestä. Nämä pysyivät paikallaan nätisti, eikä lopputuloksena ollut kauheaa sotkua kuten yleensä.
Lakkaa nämä vähän vetivät mukanaan vaikka olin ollut varmistavinani, että kynnet ovat jo kuivat. Lopputuloksessa tämä ei kuitenkaan onneksi häiritsevästi näy. Irrotin sabluunat jotenkin hassusti, siitä seurasi hienoista kuvion leviämistä mutta pistetään se ensikertalaisuuden piikkiin.Käytetyt tuotteet:
OPI - Do You Have This Colour In Stock-Holm?
OPI - Do You Lilac It?
OPI - Polka.com
OPI - Matte Top Coat
BPS - Kynsivinyylit (saatu)

4 kommenttia: