sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Testissä BPS Liquid Peel Off Tape

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !

Voi että kuinka olen ihastellut erilaisissa kynsivideoissa nestemäisen lateksin käytön helppoutta. Levitä lateksi iholle, lakkaa, koristele, poista lateksi ja tadah. Valmista!

Näinpä valitsin testiin Born Pretty Storelta tämän Liquid Peel Off-teipin. Samalla periaatteella toimii kuitenkin kuin nestemäinen lateksi. Putelissa tätä ihmetavaraa on 15ml, eikä hinta päätä huimaa.
Neste on valkoista ja se on helppo levittää sudilla iholle. Haju on vähän omituinen, mutta ei mielestäni liian voimakas.

Halusin testata tätä leimatessa, koska kaikki kuviot ovat vääjäämättä aivan ihan liian isoja miun kynsille joten puoli sormea on aina lakassa. Yleensä minulla menee aikaa enemmän lakkausten siistimiseen kuin itse lakkaukseen.Levitin tuotetta mahdollisimman tasaisesti iholle, paksummin etu- ja keskisormeen, ohuemmin nimettömään ja pikkusormeen. Kuivumisaika oli todella nopea. Kaikista sormista tämä lähti helposti irti, eli kerroksen paksuudella ei ole merkitystä. Ainut mihin tämä vähän jäi kiinni, oli kuivimmat osat kynsinauhoissani. Eli jos sinulla on kuivat kynsinauhat/kuiva iho niin tämä ei välttämättä lähde joka paikasta yhtä helposti irti. Se, mitä omiin kynsinauhoihini jäi, lähti helposti kynsilakanpoistoaineella. 


Tykkäsin tuotteesta todella paljon! Lakkausten siistiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa. Ehdottomasti suosittelen kaikille kynsiään lakkaaville, etenkin sellaisille jotka vesimarmoroivat, leimaavat tai vaikkapa liukuvärjäävät kynsiään.

6 kommenttia:

 1. Onpa kätevä tuote, eikä tosiaan kalliskaan! :) Mua vaan on mietityttäny tän kanssa, että kun BPS:n tuotteet on Kiinasta niin mitäköhän tämä sisältää, että uskaltaako sitä sörkkiä sormille? :D Oliko tuossa ainesosa-listaa missään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin ihan samaa kyllä itsekin. Ajattelin, että jos haju on tyrmäävä niin jätän testaamatta, mutta eihän kaikki vaaralliset kemikaalit haise pahalle. Miepäs lähetän BPS:lle viestiä kun tuotesivulla ei tosiaan lue mitä tämä sisältää :)

   Poista
  2. Kerro ihmeessä jos ne vastaa! :D Tuskin tuo mitään hirveää teollisuusjätettä on, mutta toki kannattaa olla varovainen ja kiinnittää huomiota jos alkaa sormet oireileimaan :D Mä olen hirveän hysteerinen tällaisten kanssa nykyään tuon Mentality-casen ja kaikenmaailman Ebay-kertomusten jälkeen :D

   Poista
  3. Nyt sain vastauksen ja tämmöttisiä tästä heidän mukaansa löytyypi;

   "Natural Rubber Latex, water, fragrance, coconut oil, antibacterial and antifungal agents, color"

   Tämän perusteella vaikuttaisi ihan käyttökelpoiselta aineelta siis! :D Vähän toki mietin, että mitä nuo antibakteeriset ja antisieniset (:'D) ainesosat ovat.

   Poista