keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Testissä BPS clear jelly stamper

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !

Tänään on testissä tuote jonka uskon monia kiinnostavan, vaikka muutoin ei kovin BPS:n tuotteita suosisikaan. Kirkas, pehmoinen XL-stamper.

Yllätyin siitä, kuinka pehmeä tämän pää on. Ei nyt mikään superüberlöllö mutta pehmeämpi kuin yleensä käyttämäni XL-stamperin pää ja se on kuitenkin huomattavasti pehmeämpi kuin esim. Konadin puna-viherpäisen leimasimen isompi pää. Koko on sama kuin käyttämässäni XL-stamperissa.
En oikein tiedä mistä aloittaisin tämän ylistämisen. Olen aivan hirvittävän huono kohdistamaan leimoja ja tämä kyllä teki siitä ongelmasta selvän. Toki sain tälläkin yhden leiman vinoon mutta kun vertaa siihen miten onnistun leimaamaan ei-kirkkaalla stamperilla niin ero on kuin yöllä ja päivällä.
Alla havainnollistavaa kuvaa kuinka kirkkaasti tästä näkee läpi.


Alla vähän vertailua.
Käytin skrapana Konadin vaaleanpunaista metalliskrapaa, näillä muovisilla en saa lakkaa tarpeeksi pois laatalta vaan sitä jää ihan liikaa jolloin kuviot leviävät.
Ylemmät kuviot on tehty mustalla valko&punapäisellä XL-leimasimella ja alemmat tällä kirkkaalla. Kirkkaan kanssa minulla oli välillä vaikeuksia saada koko kuva tarttumaan, mutta en onnistunut saamaan reikiä kuvioon leimatessa kynnelle kun kuva tarttui leimasimeen kunnolla. XL-leimasimeni kanssa reikiä jää melko usein. Ja kuten näkyy, kirkkaalla leimasimella saan kuviot suoraan, vanhalla leimasimellani vähän miten sattuu (yritin siis saada kuvat niin suoraan kuin pystyn).


Minulla oli tarkoitus tehdä vertailu myös kynnelle, mutta koska en kerta kaikkiaan saanut tätä kuviota suoraan kynnelle niin en kehdannut sitten vertailua tehdä kynsille ollenkaan. Mielestäni näissä nyt ei mitään kovin isoa eroa ole leimaustuloksissa, ellei kohdistusta lasketa.

Jos leimaus on ollut sinulle ongelma, niin suosittelen ehdottomasti tätä kirkasta leimasinta. Leimasinta ei tarvinnut mitenkään esikäsitellä jotta kuvio alkoi tarttua, kun taas useimpia leimasimia olen joutunut karhentamaan, puhdistamaan asetonilla ja tekemään ties mitä jotta ne ovat suostuneet yhteistyöhön. Tämän leimasimen kanssa ei edes saa käyttää asetonia tai kynsilakanpuhdistusainetta koska ne voivat sumentaa leimasimen jolloin siitä ei näe läpi - eli koko leimasimen idea menee hukkaan. Leimauksen jälkeen puhdistus on helpoin suorittaa teipillä.

Käytetyt tuotteet:

Essie - Mint Candy Apple
OPI - Love.Angel.Music.Baby
Leimauslakka BPS - #18 (saatu)
Leimauslaatta BPS - BP-L007 (saatu)
BPS - Clear Jelly Stamper (saatu)
Seche Vite
6 kommenttia:

 1. IHana lakkaus! Ja hei, mulle on tää leimasin tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti näissä ei ole suurta eroa laadussa yksittäisten kappaleiden välillä :) Itse ainakin tykkäsin kovasti!

   Poista
 2. Ihana laatta ja toi leimauslakka näyttää todella laadukkaalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää laatta on tosi kiva! Vihdoin pääsee käyttöön kun on kunnon leimasin jolla kohdistus onnistuu :D Nämä BPS:n lakat on olleet positiivinen yllätys laadullaan!

   Poista
 3. Mulle pitäisi olla tulossa tämä samainen, toivottavasti sekin toimii ja saan olla tyytyväinen!:) kohdistaminen normistampeilla on nimittän haastavaa.
  Ja kauniit kynnetkin vielä! Ihastelen sun leimailuja aina:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti näissä olisi tasainen laatu, eikä hirveästi maanantaikappaleita joukossa :) Mie ainakin tykkäsin!

   Ja kiitoksia! Hirmu kiva kuulla kun olen mielestäni kehno leimailija vieläkin :'D

   Poista