torstai 10. maaliskuuta 2016

Testissä BPS Crystal Clear Jelly Stamper

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !
No nyt on jo läpinäkyvää menoa. Viimeinen testituote tällä erää on kirkkaalla tyynyllä varustettu kirkasvartinen leimasin

Mikäli ehdit innostua, niin joudun iskemään tunnelman maanrakoon.
Tämä oli ihan huono eilen testaamaani violettivartiseen leimasimeen verrattuna. Jopa vanha XL-stamperini pesi tämän ihan 100-0. Tyyny on sormituntumalla yhtä pehmeä kuin XL-stamperissani eli kovempi kuin toisessa testaamassani kirkkaassa leimasimessa.
Olen tottunut XL-stamperini leimasintyynyyn ja voisi kuvitella, että osaisin tätä uuttakin käyttää saumatta, niin ei. En saanut ainuttakaan kokonaista kuvaa nostettua, toki samaa ongelmaa on vanhankin kanssa mutta tällä tuo ongelma vain paheni. Jouduin nostamaan kuvan leimasimeen n. 10 kertaa, ennen kuin pystyin leimaamaan kynnet - näin pahaa ongelmaa ei vanhassa leimasimessa ole. Useimmilla kerroilla kuva nousi vain muutamasta kohtaa, vaikka tein kaiken kuten yleensä eli puhdistin laatan ja skrapan Xtran kynsilakanpoistoaineella ja sen jälkeen Xtran jättämän öljyn vielä erikseen pois. Kun huomasin tämän kanssa ongelmia niin puhdistin öljyjäämät vielä tarkemmin pois. Tässä taas vähän vertailuleimauksia paperille. Eiliseen verrattuna alempi on nyt tämä kirkasvartinen, kuvio on vaihtunut mutta laatta on sama ja myöskin leimauslakka on eri, vaikkakin saman merkin edelleen. 
Kuviot on helpompi saada suoraan, mutta selkeästi kuvion tarttumisessa on enemmän ongelmia. XL-stamperissa ongelmaa on vain reunoissa kun kirkkaalla ongelmaa tahtoi olla koko kuviossa.Siinä missä tämän leimasimen kirkkaus oli supermegahyperkiva juttu niin mielummin käytän vaikka ihan perinteistä leimasinta ja leimaan hieman vinoon kuin leimaan kuvioita jotka eivät kokonaisuudessaan pääse kynnelle asti.  Ja arvatkaapa miten sain tämän leimasimen toimimaan täydellisesti? 

No vaihdoin violetin leimasimen pehmeän pään tähän kirkkaaseen.Käytetyt tuotteet:
OPI - Do You Have This Color In Stock-holm?
ILNP - Berry Sweet
BPS - leimauslakka sävy #8 (saatu)
BPS - leimauslaatta BP-L007 (saatu)
BPS - Crystal Clear Jelly Stamper (saatu)
Seche Vite
OPI - Matte top coat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti