maanantai 7. maaliskuuta 2016

Testissä BPS kynsivinyylit osa 2

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !
Taas on uusi Born Pretty Storen testituote paketti saapunut tänne hyiseen Suomeen saakka ja on aika testailla millaisia tämän paketin tuotteet ovat. Aloitan näillä kynsivinyyleillä. Tämä on nyt toinen kerta kun testaan BPS:n kynsivinyylejä, ensimmäisen postauksen löydät täältä

Tällä kertaa vinyylien käyttö sujui kuin tanssi, koska pohjalakka ehti kunnolla kuivahtaa - viime kerralla taisi jäädä kosteaksi koska pohjalakka irtosi sabluunoiden mukana. Tällä kertaa kokeilin vaikuttaako irroitussuunta mitenkään lopputulokseen. Eli etusormessa irroitin sabluunan sivusuunnassa, keskisormessa alhaalta ylöspäin. Jos oikein tarkasti katsoo niin etusormen kuviot eivät ole yhtä symmetrisiä kuin keskisormen eli nähtävästi silläkin on vaikutusta.


Tykkään kovasti kynsistä joissa on erilaisia kynsivinyylejä hyödynnetty! Näistä löytyy todella kivoja ja monipuolisia kuvioita, käytön helppoudesta puhumattakaan.

Käytetyt tuotteet:
OPI - Do You Have This Color In Stock-holm?
OPI - Love.Angel.Music.Baby
BPS - kynsivinyylit (saatu)Seche Vite - Dry Fast Top Coat4 kommenttia:

 1. Mulle on kans tulossa vinyyleitä BPS:lta, jännä nähdä miten toimivat :)

  Kiva lakkaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla näistä on kyllä positiivinen kokemus, mutta toisaalta en ole vielä muiden merkkien vinyylejä kokeillut joten en osaa tietenkään verrata kuinka niihin verrattuna toimivat :)

   Kiitos!

   Poista