torstai 7. heinäkuuta 2016

Testissä BPS kynsimollukat

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !

Jopas se aika rientää! Miulla on ollut isoja muutoksia elämässä joten blogi on nyt jäänyt täysin huomiotta. Nyt vihdoin on aikaa palata blogin pariin kunnolla eikä vain näiden testijuttujen osalta.

Mutta nyt vielä muutamat testituotteet ennen normaalia bloggailua.

Ensimmäisenä tämmöiset vaaleanpunaiset marmorikuvioiset "molluskat", nätimmin sanottuna koristekivet tms. Koko oli yllätys, en tajunnut näiden olevan näin massiivisen kokoisia, kokonsa puolesta sopisivat varmasti paremmin rakennekynsiin kuin pienelle luonnonkynnelle. Nämä olivat mielestäni hyvin nättejä, mutta tosiaan liian isoja omalle kynnelleni joten vaikutelma on vähän huvittava. Kuvaa katsoessani mietin, että olisi pitänyt ottaa myös sivukuva jotta olisi kunnolla erottunut kuinka paljon nämä kohosivat kynnen pinnasta.

Minulla on sellaisia kultaisia kohotarroja, joihin tämän malliset kivet olisivat hyviä jos olisivat vähän pienempiä kuin testiin valitsemani. Tarroilla saisi siis "kehykset" kivelle.

Kaverikseen nämä kivet saivat tuollaisia monivärisiä timantteja jotka vaihtavat väriä vähän valaistuksesta ja katselukulmasta riippuen.


Käytetyt tuotteet:
Essie - Mint Candy Apple
BPS - vaaleanpunaiset koristekivet
AB-timantit ?
INM Out The Door - pikakuivattava päällyslakka


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se oli ainut kuvaava sana mikä tuli mieleen! :DD Kiitos!

   Poista
 2. Onpa hienoja noi koristekivet! Kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on kyl tosi kivat :) Ja kiitoksia!

   Poista
 3. Kauniit ne on koostaan huolimatta :D

  VastaaPoista
 4. Söpöt! Munkin pitää monesti pähkäillä kaikenmaailman koristeiden ja kynsijuttujen nimien kanssa. Suomenkielistä termistöä kun ei välttämättä ole olemassakaan ja suorat enkunkieliset väännöksen on aika kömpelöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo välillä on kyllä haasteellista miettiä, että miksihän sitä näitäkin nyt kutsuisi. Joillekin asioille suomennokset on niin hölmöjä, että käyttää sitten mielummin sitä alkuperäistä englanninkielistä nimeä.

   Poista