perjantai 8. heinäkuuta 2016

Testissä BPS kynsinauhasuojatarrat

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !

Seuraavaksi testailen tämmöisiä sormien ihon/kynsinauhojen suojaksi tarkoitettuja teippejä. Nämä vaikuttivat käteviltä ja hauskoilta, so why not?

Näitä oli useampia värejä tarjolla, mutta sillä nyt ei oikeastaan ole merkitystä kun kaikki toimivat samoilla ominaisuuksilla. Materiaali on joustavaa ja hyvin iholle muotoutuvaa, jokseenkaan hirveän hyvin nämä eivät iholla pysy kiinni. Miulla kynnen ja kynsivallin väliin jää tosi syvä rako, joten tarraa ei saanut tähän rakoon tukittua, niin ettei se olisi koko ajan irronnut. Nämä sopivat monen levyisille kynsille joustavuutensa ansiosta ja nämä saa kyllä asettumaan hyvin kapeillekin kynsille.

Nämä olivat ihan hauskoja kokeilla, mutta en varsinaisesti koe näitä helpommaksi tai paremmaksi vaihtoehdoksi kuin mitä nestemäinen lateksi on. Nestemäisen lateksin saan levitettyä myös tuohon rakoseen joka minulla jää kynnen ja kynsivallin väliin ja lakkaa ei tällöin pääse iholle. Jos moista rakoa ei jää niin nämä hoitavat hommansa oikein mallikkaasti. Asettelu ei ollut vaikeaa, jokseenkin sai olla tarkka, että tarra ei liimautunut itseensä kiinni.

Alla kuvat kokeilustani; lopputulema ei ole niin siisti kuin se yleensä minulla on. Lakkoja jää todella vähän siistittäväksi nestemäisen lateksin kanssa mutta tämä jätti siistittävää reilummin. Ihan hauska tuote kuitenkin ja toisen mallisille sormille sopinee paremmin kuin omilleni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti