maanantai 11. heinäkuuta 2016

Testissä BPS leimauslaatta BP-L003

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !

Viimeisimpänä testissä on tämä leimauslaatta jonka sain jo edellisessä paketissa, mutta kyseinen yksilö ei toiminut lainkaan. Kuviot olivat liian matalat joten lakkaa ei noussut lainkaan leimasimeen ja siten laatan käyttö olikin mahdotonta. Tämä uusi laatta toimii, muttei kovinkaan ihanteellisesti. Kuvioihin jää todella helposti reikiä ja niitä oli vaikea edelleen saada nätteinä kynnelle asti. Nämä kaksi kynttä jouduin leimaamaan kaksi kertaa uudelleen, kun ensimmäisillä kerroilla kuvioon jäi niin paljon reikiä. Harmi, kun etenkin tästä nyt kynsille päätyneestä kuviosta tykkään hyvin paljon.

Laatassa on vain koko kynnen kuvioita, joiden koko on 1,4cm x 2,2cm. Hyvin pienille kynsille kuviot eivät varmaankaan sovi, koska monet laatan kuvioista ovat isoja ja vaativat pinta-alaa jotta erottaa mitä kuviossa oikein on.

Ei tämä nyt täydellinen laatta ole, mutta kyllä tätä käyttää voi jos omaa hyvät hermot. Ei hirveästi kyllä vakuuta tilaamaan juuri tätä laattaa, koska ensimmäinen laatta ei toiminut ja tämäkin vähän tökkii.


Käytetyt tuotteet:

OPI - Starry Eyed for Dear Daniel
Essie - Madison Ave-hue
BPS - leimauslakka #16 (saatu)

2 kommenttia: