lauantai 9. heinäkuuta 2016

Testissä BPS leimauslaatta BP-L012

En hyödy linkkien klikkailusta enkä alekoodin käytöstä! Linkit ovat teitä helpottamassa. Kun postauksen lopussa olevaa -10% alekoodia MRASK31 on käytetty 10 kertaa, Born Pretty Store sponsoroi lukijoilleni arvonnan !

Näittekin jo eilen tämänpäiväiset kynnet, nyt vähän parempaa kuvaa tosin. Eli listin kaksi pörriäistä yhdellä kertaa kun testailin samalla tämän valitsemani leimauslaatan toimivuutta. Tämän laatan jälkeen testattavia on enää kaksi, joista toinen piti jo viime satsissa kokeilla mutta saamani laatta ei toiminut lainkaan.

Tämän kanssa ei ongelmia ollut, etusormen kuvion venahtaminen johtui omasta hätäisyydestäni kun en malttanut odottaa valkoisen lakan kuivumista. Kuviot ovat ihan hyvän kokoisia, koko kynnen kuviot ovat leveydeltään n. 1,4cm ja korkeudeltaan n. 2cm. Kuviot ovat myös sopivan tiheitä, joskus näin pienikyntisenä kuvioita sattuu kynnelle se 2-3kpl kun kuviot on aseteltu koko kynnen kuvioille niin harvakseltaan. Tämä laatta siis oli mukava, ei ongelmia leimauksen kanssa - innolla kuitenkin testaan kaksi muuta laattaa. Harmitti, kun viimeksi saamani toimimaton laatta oli suosikkini.Käytetyt tuotteet:
Gina Tricot - White
Konad - Pearl Black
BPS - Stamping nail polish #16
BPS - BP-L012
Seche Vite

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti