sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Alice in Wonderland

En ole teitä rakkaat lukijani hylännyt. Viimeisimmän postaukseni ilmestymispäivänä aloitin uudessa työssä ja työpaikassa, tunteja on kertynyt ja vapaa-aikana olen touhunnut kaikkea muuta tarpeellista. Blogille ei valitettavasti ole jäänyt aikaa. Postauksia on kertynyt talteen enemmän kuin laki sallii. Olen miettinyt, siirtäisinkö blogini pelkästään Instagramissa toimivaksi, koska sinne päivitys sujuu muiden askareiden ohella - mielipiteitä? Haittaako/harmittaako nykyinen postaustahti vai haluaisitteko postauksia jatkuvalla syötöllä? Kummassa seuraat blogia mielummin, Instagramissa vaiko täällä Bloggerissa?

Mutta nyt itse aiheeseen, olen taas saanut Born Pretty Storelta tuotteita testiin. Heidänkin päässään oli hiljattain probleemaa joten sain nyt "korvauksena" ylimääräisiäkin tuotteita, eli kynsinauhojen suojausaineen, leimasin/skraappasetin sekä kaksi uutta leimauslaattaa. Loput tuotteista valitsin tuttuun tapaani itse.

Kun näin tämän kellon BPS:n sivuilla, ihastuin siihen heti ja se oli pakko saada. Tiesin heti millaiset kynnet teen. Testasin samalla myös uuden leimasimeni, joka on hypersuperlöllö ja iso! Ja nätti! Mutta yksi huono puoli siinä oli, koska pää on tumma (vaikkakin tosi nätti kimalteineen) niin tummalla lakalla leimatessa et näe yhtikäs mitään mitä teet. Leimatessa käytin testiin saamaani kynsinauha latexia, mikä ei toiminut kyllä yhtään niinkuin piti. Tai siis toki se suojasi ihon, mutta kuivui kovaksi koppuraksi ja poistaessa lähti hippuina irti, eikä joustavana nauhana kuten sen pitäisi. Laitan tästä infoa Born Pretty Storelle ja kyselen, että oliko yksilöni vain maanantaikappale vai oliko tuote itsessään susi. Tuote lupaa hajuttomuutta ja sen se kyllä piti, ei ainakaan omaan nenääni haissut hassulle tai kummalliselle. Jouduin itseasiassa tökkäämään nenäni tuotteeseen kiinni jotta haistoin yhtään mitään. Tykkäsin pakkauksesta ja siitä, että siihen oli merkitty ainesosat kun aiemmin ne on joutunut erikseen kysymään.

Tässäpä siis kynnet joihin on testattu uusi leimasin, skrapat, kello, leimauslaatta, kynsinauhalateksi.. Olikohan jotakin muuta vielä? :D


Kynsinauhalateksin ainesosat, toki jos tuote on valmistettu Kiinassa niin aina on riski, että teksti ei pidä paikkaansa.


Tykkäsin leimasin-skraappasetistä tosi paljon! Skraapat ovat muovia, mutta kestävät asetonin eivätkä naarmuta laattaa kuten tähän asti käyttämäni Konadin metalliskraappa. Hieman jämäkämpiä saisivat olla mutta hyvin näilläkin onnistui kun tekniikka löytyi.
Leimasimen ulkonäöstä tykkäsin tosi paljon, tosin tuo tumma väri vaikuttaa siihen käytettävyyteen hieman jos leimaa tummilla väreillä, toki se vaikuttaisi myös silloin jos leimasinpää on valkoinen ja leimaat valkoisella. Käytän jatkossakin kirkaspäistä leimasintani, koska haluan nähdä että mitä teen.


Tässä tuo lateksi tositoimissa, kokeilin useampaan lakkaukseen tätä ja yhden kerran aine toimi kuten pitääkin ja lähti joustavana nauhana pois, muuten tuollaisina hituloina. Kuivuessaan aine alkoi halkeilla.


Käytetyt tuotteet:
OPI - Starry-Eyed for Dear Daniel
OPI - Can't Find My Czechbook
Gina Tricot - White
Konad - Pearl Black
OB Nail - XXL 1 leimauslaatta
BPS - Celebration BPX-L007 (saatu)
BPS - kynsinauhalateksi (saatu)
BPS - löllöleimasin & pidike (saatu)
BPS - kellokoriste (saatu)

4 kommenttia:

 1. Älyttömän söpö leimasin! :D Ja todella ihanat kynnetkin olet loihtinut ♥

  Mä olen sitä mieltä, että olisi kiva, jos jatkaisit bloggerissa. Oon tosi huono seuraamaan ihmisiä instassa kun niin usein unohdan koko sovelluksen olemassaolon, mutta bloggerista blogit tulee luettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Ja kiitos! ^^
   Ja iso kiitos mielipiteestä, otan tämän huomioon kun blogin tulevaisuutta mietin :)

   Poista
 2. Ompas söpö kello :3 Ja toi leimasin näyttää ihan superihanalta ♡ Mä tykkään enemmän Bloggerissa lukea blogeja, mutta kyllä Instassakin seuraan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kivoja :)
   Okei, kaksi ääntä Bloggerille, 0 installe :D

   Poista