tiistai 25. huhtikuuta 2017

Water decalit jotka eivät olleetkaan sitä mitä luulin

Aina ei suju, ei edes joka kerta. Sain Born Pretty Storelta nämä ja nämä "water decalit" testiin. Luulin näiden olevan aivan tavallisia water decaleja jotka leikataan irti, suojamuovi pois, vesikuppiin ja kupista kynteen. Alle vain aluslakka, päälle päällyslakka ja valmista! Pfffft!

Muistatteko, kun muksuna oli niitä muutaman pesun kestäviä tatuointeja?
Nämä ovat sellaisia. Eli asettelet kuvion pahvin kanssa kynnelle ja toivot sen suunnilleen olevan oikein päin ja oikeassa kohtaa, sitten esim. märällä vanulapulla painat pahvia ja kuvio siinä tarttuu kynteesi, kynsinauhoihisi ja ihoosi. Eikä muuten lähde noinvain pois.

Enkä muuten käsitä, että kuka ihmeen taliaivo on päättänyt näistä tälläisiä tehdä. Minulla meni hermot ensimmäisen arkin kanssa, tuskastelin ja ähkin ja puhkin "helppojen" koristeluiden kanssa. Kuviot ovat nättejä, joten jäi harmittamaan. Nämä ovat läpikuultavia, ajattelin nuiden tummien ainakin peittävän vaikka laittaisi pelkän aluslakan alle, mutta ei. Mietin vain, että minkähän värinen aluslakka olisi sopiva, koska valkoinen tekisi mustasta epätasaisen ja musta söisi kukkien väriä?
Nyt tuli vastaan ensimmäinen kerta, että toista arkkia en alkanut testaamaan vaan päätin jättää sen myöhemmälle. Menetin niin totaalisesti hermoni, etten enää jaksanut uudelleen alkaa värkkäämään.
Näiden siistiminen iholta ja kynsinauhoista oli todella vaikeaa, koska en tajunnut niitä suojata.


Google translate on juttu, kuten kuvasta näkyy. Näistä ohjeista siis pitäisi jotain ymmärtääkin?


Ja lopputulos, siistimiseen meni parisen tuntia. Kynsien laittoon noin muuten vajaa tunti kun en ensin tajunnut kuinka nämä kuvat kynsille pitäisi saada.
2 kommenttia:

 1. Minä nauran siirtokuva-arkkien kököille käännöksille, mutta mitään noin noloa ei kyllä ole tullut vastaan. *facedesk*
  Siirtokuvien reunat on kyllä joskus ärsyttävä siistiä, mutta harvinaisen tiukassa ovat olleet, jos sulla on mennyt noin kauan.
  Minä olen todennut valkoisen parhaaksi pohjaväriksi siirtokuville, tosin mustia kuvia en ole kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi oli kyllä toistaiseksi huonojen käännösten huippu! :D
   Nämä eivät olleet tosiaan ihan perus water decaleja, vaan semmoisia tatuointeja jotka kestävät pesuakin. Muistan kun näitä muksuna hinkattiin saippualla iäisyyksiä ihosta pois. Pitää testata ja kattella oisko musta vai valkoinen parempi :)

   Poista